• Miron Pompiliu - Stei
  • Miron Pompiliu - Stei
  • Miron Pompiliu - Stei
  • Miron Pompiliu - Stei
  • Miron Pompiliu - Stei
  • Miron Pompiliu - Stei
  • Miron Pompiliu - Stei
  • Miron Pompiliu - Stei

PostHeaderIcon Articole Învăţământ Primar

PostHeaderIcon La mulți ani, copil frumos și bun!

1iun

1 Iunie este una dintre cele mai fericite zile din an pentru cei mici. Pentru a aduce zâmbetul pe buzele micuților din viața noastră, de Ziua Internațională a Copilului, elevii clasei pregătitoare C de la Școala Gimnazială ”Miron Pompiliu”, Ștei  au pregătit o activitate de dans și mișcare coordonată de prof. înv. primar Domokos Ruxandra.

Citeşte mai mult...

 

PostHeaderIcon Școala Altfel 2017 – Să știi mai multe, să fii mai bun!”

   În cadrul evenimentului Școala Altfel, ce s-a desfășurat anul acesta în perioada 22-26 mai, la Școala Gimnazială ”Miron Pompiliu”, din orașul Ștei au fost organizate mai multe activități cu elevii clasei pregătitoare C și clasa a III a C, coordonați de prof. înv. primar Domokos Ruxandra și prof. înv. primar Lupău Florina.

Citeşte mai mult...

 

PostHeaderIcon Campania Săptămâna Educației Globale - „Împreună pentru pace”

2016-11-17 10.56.38

Cu ocazia capmaniei Săptămâna Educației Globale, elevii clasei a II-a B de la Școala Gimnazială „Miron Pompiliu” au organizat activitatea „Împreună pentru pace”, având drept obiectiv principal conștientizarea importanței pe care o are stabilirea și menținerea unui climat pașnic în desfășurarea activităților zilnice, identificarea unor acțiuni care pot genera un climat de pace și înțelegere.

Citeşte mai mult...

 

PostHeaderIcon HALLOWEEN 2014 - CLASA PREGĂTITOARE B

Click to play this Smilebox slideshow
Create your own slideshow - Powered by Smilebox
Make your own slideshow

 

PostHeaderIcon Revista „Picuri de lumină”, nr. 3, iunie 2014

„Picuri de lumină”, nr. 3, iunie 2014

Pages from picuri de  lumina3 iun2014

 

PostHeaderIcon Revista „Picuri de lumină”, nr.2, iunie 2013

Revista „Picuri de lumină”, nr. 2, iunie 2013

Capture

 

 

 

PostHeaderIcon Să știi mai multe, să fii mai bun!

,,Meseria, brăṭară de aur

 

       Elevii celor trei clase, clasa pregătitoare, I D și a IV-a C, au  purta o discuṭie referitoare la cunoașterea  unor meserii și la importanṭa acestora, impreună cu profesorii de la clasă, prof. Fășie Romulus, prof. Creț Florina și prof. Trip Florina. Cei mai mici au fost ajutaṭi ȋn aceste discuṭii de materiale auxiliare ( planșe cu diferite meserii). Discuṭia a avut  loc ȋn sălile de clasă, urmȃnd a li se explica elevilor că in orele următoare vor avea posibilitatea să viziteze cȃteva instituṭii din orașul lor, ȋn care iși vor intȃlni unii părinṭi la locul de muncă, unde vor lua contact cu anumite meserii și vor putea inṭelege mai bine cele discutate ȋn clasă. Li se va  face elevilor un instructaj cu privire la felul ȋn care vor trebui să se comporte in vizită, care va fi semnat de fiecare elev in parte. Ulterior, elevii au putut sa observe direct locul de muncă al unor părinṭi, să afle mai multe despre anumite meserii, să poarte discuṭii cu diverși manageri ale unor instituṭii, aflȃndu-se ȋn diferite locaṭii ale unor instituṭii sau fabrici din orasul Ştei.

 

                                                                                                                           Prof. Fășie Romulus

                                                                                                                           Prof. Creț Florina

                                                                                                                           

Citeşte mai mult...

 

PostHeaderIcon Să știi mai multe, să fii mai bun!

,, Ştiu să gătesc și să primesc oaspeṭii la masă!

 

 

       Elevii clasei pregătitoare A au desfășurat o activitate culinară, ȋndrumaṭi și atent supravegheaṭi de prof.Fășie Romulus. Pentru ȋnceput, aceștia au urmărit pe un panou o proiecṭie a unui material ȋn care li s-au arătat elevilor felul ȋn care se poate aranja o masă , dar ȋn același timp, au discutat și despre alimentele necesare pregătirii unei salate bulgărești. Ḯn etapa a doua a activităṭii, proba practică va fi ,,savurată” de către toṭi elevii, care cu ajutorul ȋndrumătorului, vor pregăti ei inșiși salata bulgărească. Inainte ȋnsă, invăṭătorul va atrage atenṭia asupra modului corect de folosire a uneltelor de bucătărie.

Prof.  Fășie Romulus